2011. április 24., vasárnap

Schneier, Bruce: Schneier a biztonságról - Jelenlegi ára: 3 735 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Schneier a biztonságrólA könyv listaára: 4500 Ft. Leírás:
Mobiltelefon, bankkártya, ügyfélkapus ügyintézések, adatainkat, adóügyeinket nyilvántartó adatbázisok - hétköznapjaink szerves részévé vált az informatika, az internet. Az élet egyre kényelmesebb, de egyre veszélyesebb is, a biztonság alapkérdéssé válik, akár akarjuk, akár nem. S vajon 2001. szeptember 11-e óta nagyobb biztonságban vagyunk, mint korábban? Feláldozzuk a magánszféránkat, a kényelmet és néha még a méltóságunkat is, csak hogy nagyobb biztonságban érezzük magunkat. De ezzel vajon biztonságosabb lesz-e a világ, vagy csupán egy illúzióval leszünk gazdagabbak? Ilyen és hasonló kérdésekre keresi a választ jelen kötet szerzője, aki nemzetközi szinten az egyik legelismertebb biztonságtechnikai szaktekintély. A szerző szakcikkei és népszerű blogja (www. schneier. com/blog) bejegyzéseinek összegyűjtésével áttekinti a legfontosabb biztonságtechnikai területeket. A kötetben szó esik a terrorizmus elleni védekezésről, a nemzetbiztonság-politikáról, a WTC elleni támadás óta kiemelten fontos repülésbiztonságról, az adatvédelem és megfigyelés kérdéséről, a személyazonosító igazolványokról, a különféle katasztrófákról, a számítógépes bűnözésről és a kiberháborúról, sőt még a biztonság gazdasági és üzleti szempontjairól is. A rövidítésjegyzékkel, valamint név- és tárgymutatóval záródó kötet széles körben ajánlható beszerzésre. ISBN: 978-963-304-026-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 735 Ft

Az aukció vége: 2011-04-28 01:13
. Schneier, Bruce: Schneier a biztonságról - Jelenlegi ára: 3 735 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése